Ανταπόκριση Μάιος-Ιούνιος 2017 | Παναγιώτης Δάλλας

Μία σύντομη ανταπόκριση για το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών από δύο σημαντικές διοργανώσειςπου έλαβαν χώρα στο Λονδίνο πρόσφατα. Θα    ξεκινήσω  το  άρθρο με το παρακάτω απόσπασμα:

Ιf you concentrate on pain and defeat you will breed resentment. And I believe that resentment and pity are the things to be avoided.

Fire. Energy. Glory. And thinking.

To read about your own culture is a revolutionary act.”

JonathanBowden.

Στις 26 Μαϊου 2017στηνΑγγλία, 75 καλεσμένοι, αρκετοί απο εμάς προερχόμενοι από άλλες χώρες,συμμετείχαμεστοδείπνο είς μνήμην του Jonathan Bowden (1962-2012), μια μεγάλη μορφή της Ευρωπαϊκής κοσμοθεώρησης. OJonathanBowden, αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στο εθνικιστικό κίνημα της χώρας του, ένας χαρισματικός και ευφυής ρήτορας και συγγραφέας με τεράστιες γνώσεις, αγάπη και πάθος για την πίστη του. Ο Jonathan κατά τη διάρκεια της ζωής του ήταν επίσης μέλος του BritishNationalParty και του ConservativeMondayClub. Είναι εύκολο να βρεθούν ομιλίες και συνεντεύξεις του στο διαδίκτυο σχετικά με SavitriDevi, JuliusEvola, ΟswaldSpengler, Robert. E.Howard, Shakespeare, Η.P.Lovecraft μεταξύ άλλων, την παραδοσιοκρατία, την σύγχρονη επόχή και την Ευρωπαϊκή ιστορία. Στο δείπνο παρευρέθηκε και μίλησε ο GregJohnson (εκδότης του CounterCurrentsPublishing), ο AdamWallace και ο JezTurner (διοργανωτής του LondonForum) ενώ αποσπάσματα της ομιλίας του MaxMusson μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα της WesternSpring.

Στις 27 Ioυνίου 2017, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να παρακολουθήσουμε την ομιλία του Kαθ.BrunoGollnisch (1950-), ο οποίος είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας (FrontNational). Έχει σπουδάσει Νομική και Πολιτικές Επιστήμες και έχει διατελέσει καθηγητής στα Πανεπιστήμια του Metz, της Lyon, είναι έφεδρος του Γαλλικού Ναυτικού, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.Tην ομιλία διοργάνωσε η παραδοσιοκρατική και συντηρητική οργάνωσηTraditionalBritainGroup στο κεντρικό Λονδίνο. OKαθ. Gollnischείχε διατελέσειπρόεδρος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,Identity, TraditionandSovereignty’ και ήταν δεύτερος μετά την MarineLePenστην διεδικασία του 2011 για την αρχηγία του κόμματος (αυτή την στιγμή κατέχει την θέση του ΕxecutiveVice-President).Η ομιλία του κάλυψε το Brexit, τις πρόσφατες Γαλλικές εκλογές, την μεταναστευτική κρίση, το Ισλάμ και το μέλλον της Ευρώπης ενώ είχα την ευκαιρία να συζητήσω κατ’ ιδίαν μαζί του για θέματα της σύγχρονης Ελλάδας, της ιστορίας της οποίας είναι πολύ καλός γνώστης.

Διαβάστηκε 136 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι Ελίτ Αντεπιτίθενται
Παναγιώτης Δάλλας

Ο Δρ.Παναγιώτης Δάλλας γεννήθηκε στην Λαμία και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και το Τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες απο 30 επιστημονικές εργασίες οι οποίες έχουν λάβει σχεδόν 1000 αναφορές. Μετά την στρατιωτική θητεία, και ένα διάστημα στην Τσεχία και τις Η.Π.Α., αυτή την στιγμή εργάζεται στην Οξφόρδη του Ηνωμένου Βασιλείου.

E-mail επικοινωνίας: panosdallas@gmail.com

Top
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα cookies και πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας. Περισσότερα…