Έλλη, μαζί σου.

Όταν ο Edmund Burke έγραφε πως ο μόνος τρόπος για το κακό να θριαμβεύσει είναι οι ενάρετοι να μείνουν αδρανείς, δεν είχε στο μυαλό του ένα δροσερό κορίτσι, γεμάτο από φρέσκιες ιδέες, μηδέν πολιτική ορθότητα και θαυμαστή ιστορική συγκρότηση.

 

Ο λόγος για την Έλλη Παπαγγελή, το πιο καλόψυχο συντηρητικό κορίτσι του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και της ΟΝΝΕΔ. Την αγαπημένη από φίλους και την μισητή από εχθρούς. Την γυναίκα που τολμάει να σκέφτεται και να εκφράζει φωναχτά τις ανησυχίες όλων μας. Εσύ, λοιπόν, που διαβάζεις αυτό το δημοσίευμα, πρίν αμολύσεις κάποια αφοριστική μπούρδα για το επάγγελμα και την δημοσιότητα της, σκέψου λίγο τα εξής: τι θα έκανες στην θέση της; Θα μιλούσες δυνατά ή θα κρυβόσουν; Θα ήσουν διατεθειμένος να αφήσεις την ασφάλεια της σιωπής ή θα βολευόσουν σε αυτή;

 

Η Έλλη δεν κρύφτηκε. Η Έλλη δεν τους φοβήθηκε. Η Έλλη δεν προσκύνησε την πολιτική ορθότητα και την έφτυσε κατάμουτρα. Λυσσάνε και αφρίζουν στο άκουσμα του ονόματος της, γιατί είχαν συνηθίσει -βολεύονταν και εκμεταλεύονταν- την σιωπή άλλων πριν από εκείνη. Όμως η Έλλη δεν χαμπάριασε και τους απέρριψε πανηγυρικά. Δεν προσπάθησε να αμβλύνει τις γωνίες του λόγου της. Δεν μακιγιάρισε ούτε στιγμή τον λόγο της. Και φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις. (και) Γιατί πονάει η χυλόπιτα από τέτοιο κορίτσι.

 

Η σιδηρά κυρία του modeling, το ασυμβίβαστο girl next door, δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του για άλλη μια φορά ζητώντας τον σταυρό των νέων της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ. Με την στάση της αποδεικνύει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από ένα πνεύμα με διαύγεια και τίποτα πιο σέξυ από την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Το ΔΙΕΣΥ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της και αυτή την φορά. Γιατί ποτέ δεν αφήνουμε τους δικούς μας μόνους.

 

Έτσι λοιπόν με το παρόν σημείωμα, καλούμε κάθε πατριωτική φωνή εντός Νέας Δημοκρατίας -από τις ελάχιστες που έχουν απομείνει- να στηρίξουν ανοιχτά την υποψηφιότητα της. Να μην διστάσουν να στοιχηθούν στο πλευρό της. Να κάνουν την δική τους πατριωτική επανάσταση ταράζοντας τα λημνάζοντα ύδατα της γαλάζιας νεολαίας και μπολιάζοντας τον σπόρο του ελληνικού συντηρητισμού και στην ΟΝΝΕΔ. Σε αυτόν τον αγώνα, όλοι οι Έλληνες Συντηρητικοί, κάθε οννεδίτης πατριώτης, πρέπει να είναι εκεί, δίπλα της, μαζί της.

 

Στερέψαν οι δικαιολογίες και τα προσχήματα: Έλλη, μαζί σου!

Διαβάστηκε 3873 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 09:02
Γεώργιος Χρ. Μακρής

Ο Γιώργος Χρ. Μακρής γεννήθηκε στην Πάτρα και η καταγωγή του είναι από το Αίγιο, ενώ η οικογένεια του έλκει την καταγωγή της από τον μεσολογγίτη αγωνιστή και οπλαρχηγό Δημήτριο Μακρή. Υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό όπου και απολύθηκε με τον τιμητικό βαθμό του κελευστή. Έχει σπουδάσει κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Νομική στο Sheffield University, εμπορικό, τραπεζικό και φορολογικό δίκαιο στο Kent University, όπου και είναι υποψήφιος διδάκτορας χρηματοπιστωτικού δικαίου. Εργάζεται ως δικηγόρος με έδρα τον Πειραιά και την Λευκωσία. Είναι εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών.

Top
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα cookies και πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας. Περισσότερα…