Αυτές δεν είναι ευχές, είναι βιογραφικό στον Ερντογάν!

Διαβάζοντας την επίσημη εορταστική ανακοίνωση-κάρτα της Ν.Δ γίνεται πλέον αντιληπτό πως είναι γεγονός και όχι μια απλή θεωρία ή υπόθεση, πως η παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κεντροδεξιά χωρίς ίχνος δεξιάς. Αρχικά παραθέτω το περιεχόμενο της κάρτας : ‘’ Καλές γιορτές! Χρόνια Πολλά! Το 2017 να φέρει την αναγέννηση της πατρίδας μας.

 

Όπως φαίνεται η ΝΔ πάσχει σοβαρά από ένα δεξιό κομπλεξικό σύνδρομο. Διστάζει να κάνει δημόσιες τοποθετήσεις για τα εθνικά ζητήματα, τη λαθρομετανάστευση και την ορθοδοξία οι οποίες θα συνάδουν με τη γνήσια ιδεολογική της ταυτότητα, και όχι με το νέο ιδεολογικό προφίλ που θέλει να της προσδώσει ο  Κυριάκος. Ένα προφίλ που είναι τόσο δεξιό και πατριωτικό σε σημείο που εμπεριέχει τον  Β. Οικονόμου και προσεγγίζει δίχως αίσθημα ντροπής  τον γνωστό εραστή των Αθηνών Πέτρο Τατσόπουλο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Πριν από την εορταστική ανακοίνωση βέβαια είχε προηγηθεί και η περίφημη δήλωση του Γ.Κουμουτσάκου: ‘’ Η αθλιότητα κάποιων που κτυπούν χυδαία τον Θάνο Πλεύρη ενώ δίνει μάχη ζωής, είναι η κόκκινη έκφραση της βαρβαρότητας των άκρων. Όλως τυχαίως όμως οι κομμουνιστικές και αναρχικές συμμορίες, των οποίων η νέα ηγεσία της ΝΔ χαϊδεύει τα αυτιά, ευθύνονται αποκλειστικά  για τις καταστροφές της δημόσιας περιουσίας, την περιύβριση του εθνικού συμβόλου και για δημόσιες εκφράσεις βίας όπως το περιβόητο σύνθημα ‘’κρεμάστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά’’. Τους αγώνες των συμμοριών αυτών και των συμμοριτών προγόνων τους δήλωσε λοιπόν ο αρχηγός της Νεας Δημοκρατίας πως τιμά και σέβεται.

 

Δυστυχώς όμως ενώ δε ντρέπεται να σέβεται και να τιμά το εγκληματικό παρελθόν και παρόν της αριστεράς, ο αρχηγός της ΝΔ δε τιμά ούτε και σέβεται με την τελευταία ανακοίνωση του κόμματος του μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδόξου (και όχι μόνο) Χριστιανοσύνης, αυτή των Χριστουγέννων. ‘’Καλές γιορτές’’ αναφέρει λες και βρίσκεται σε κάποιο ουδετερόθρησκο κράτος, τη στιγμή που το άρθρο 3 παρ. 1 του Συντάγματος ορίζει πως επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκήσίας του Χριστού! Για ποια γιορτή μιλάει όμως; Για το Ραμαζάνι, τη Χανούκα, τη γιορτί Holi, τη γιορτή της μπύρας γνωστή και ως Oktoberfest; Προφανώς η παράλειψη αυτή στην ανακοίνωση μόνο τυχαία δεν είναι καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα προσβάλλονταν οι μουσουλμάνοι μουσαφιραίοι στους οποίους η ΝΔ ( από το κέντρο της μέχρι και την πιο ‘’δεξιά’’ έκφρασή της ) έταξαν μεγαλοπρεπές τζαμί ανάμεσα στις χριστιανικές εκκλησίες που θα γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.  Από το γεγονός αυτό εύλογα προκύπτει το παρακάτω ερώτημα. Πώς η ηγεσία της ΝΔ θα αντιμετωπίσει ζητήματα όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, του κράτους-συμμορία του δουλεμπόρου Ερντογάν, τις ενδεχόμενες εντάσεις που θα προκύψουν στην περιοχή του τζαμιού που θέλει να χτίσει, όταν ίδια τρέμει και επηρεάζεται στην άσκηση της  πολιτικής της από τις μουσουλμανικές αντιδράσεις;

 

Καταλήγοντας, μετά και από αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι προφανές πως το ‘’δεξιό’’ Ποτάμι που θέλει να ονομάζεται ΝΔ κλείνει το μάτι όχι μόνο στην αριστερά αλλά και στην ισλαμιστική λαθρομεταναστευτική  λαίλαπα που υπό τον μανδύα του ‘’προσφυγικού προβλήματος’’ έχει αιματοκυλήσει την Ευρώπη. Τα θρησκευτικά αισθήματα αυτών των προσώπων  που στο όνομα του Τζιχάντ ανατινάζονται δημοσίως σκορπώντας τον τρόμο δε θέλει να θίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά τον ιδεολογικό ευνουχισμό που έχει υποστεί το κόμμα του, είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει τον επόμενο υπηρέτη στο παλάτι του Ερντογάν.

 

ΥΓ: Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους τους αναγνώστες του ΔΙ.Ε.ΣΥ

Διαβάστηκε 1715 φορές
Αντώνης Στ. Φουρνιστάκης

Αντώνης  Φουρνιστάκης είναι φοιτητής Νομικής, ΔΠΘ

Top
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα cookies και πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας. Περισσότερα…